BHV-opleidingen Purmerend

Hotan, scherp in bedrijfsveiligheid!

Bedrijfshulpverlening

BHV (bedrijfshulpverlening) is een verplicht instrument tot verhoogde bedrijfsveiligheid voor elke onderneming die een of meer personen in dienst heeft. Hotan traint aspirant BHV’ers en zorgt voor bijscholing van bestaande BHV’ers, waar mogelijk op de locatie van de onderneming. Dit doen wij door heel Nederland. Bent u op zoek naar een bekwaam en erkende BHV-opleider voor uw organisatie in Purmerend? Hotan BHV-opleidingen Purmerend zijn maatwerkopleidingen. Onze trainers zijn ervaren en weten uw medewerker(s) op de juiste uitnodigende manier te begeleiden zodat niemand terughoudend is en maximaal profijt haalt uit onze BHV- cursussen. Wij bieden diverse BHV-opleidingen in Purmerend die elk minimaal de volgende onderdelen bevatten:

  • Training verlenen van eerste Hulp
  • Oefenen in ontruiming
  • De communicatie bij calamiteiten
  • Beperken en bestrijden van een beginnende brand
  • Levensreddende handelingen en reanimatie
  • AED-training

NIKTA en EFR-vertificering mogelijk

Hotan biedt door het NITKA en EFR erkende BHV-opleidingen. Wij zijn daarmee een erkend exameninstituut in Purmerend voor het afnemen van de Acute Zorg- (EHBO) en BHV-examens volgens NEN-EN-ISO/IEC 17024.

BHV en uw onderneming

Of u een groeiende onderneming bent die voor het eerst moet gaan nadenken over een BHV-inrichting, of dat uw onderneming al een geoliede BHV-inrichting heeft; bedrijfshulpverlening is een proces dat vraagt om alertheid en training. Hotan kan u op elke gebied van bedrijfsveiligheid helpen en begeleiden met advies, opleidingen en trainingen. Naast de reguliere BHV-opleidingen kunt u bij ons ook terecht voor reanimatiecursussen en een opleiding kleine blusmiddelen. Hotan neemt u de hele BHV-organisatie uit handen en kan deze van analyse (RI&E) tot jaarlijkse bijscholing volledig voor u verzorgen.

Ruim aanbod betaalbare BHV-opleidingen in Purmerend

Scherp zijn en blijven is belangrijk waar het gaat om bedrijfsveiligheid. Na een succesvolle afronding van de BHV-opleiding is het raadzaam om uw BHV-team jaarlijks een BHV-vervolgopleiding aan te bieden. EHBO, ontruiming, reanimatie en het blussen van brand zijn gelukkig geen calamiteiten die op dagelijkse basis binnen uw onderneming voorkomen. Maar komen ze voor, dan is het zaak materiaal, kennis van het veiligheidsprotocol en hoe te handelen bij de voordoende situatie scherp te hebben. Herhaalde trainingen zijn hiertoe een goed middel. Om dit doel te bereiken bieden wij diverse BHV-opleidingen in Purmerend:

  • BHV-opleidingen basis
  • BHV-vervolgtrainingen
  • BHV-opleiding ploegleiders
  • Diverse branchegerichte modules en trainingen, waaronder ‘Kind en omgeving’
Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Purmerend’.