BHV organisatie Zaandam

Een BHV organisatie in Zaandam die gaat voor veiligheid binnen organisaties door het aanbieden van opleidingen en het beschikbaar stellen van hulpmiddelen, dat is Hotan. Wij bieden het alles-in-eennpakket. Zodra u ons inschakelt, hoeft u zich niet langer druk te maken over de veiligheid binnen uw bedrijf. Wij leiden mensen op tot BHV-personeel dat klaar staat om verschil te maken tijdens calamiteiten.

Professionele opleidingen

Onze BHV-opleidingen zorgen ervoor dat u vakkundig BHV-personeel heeft. Wij hebben de basis BHV-opleiding, maar bijvoorbeeld ook een herhaalopleiding, een opleiding tot ploegleider BHV en een BHV-opleiding gericht op kinderrijke omgevingen. Alle instructeurs van onze BHV organisatie in Zaandam komen uit de praktijk en hebben bakken aan ervaring, zodat ze u optimaal kunnen helpen. Natuurlijk zijn zij ook goed opgeleid. Tijdens de opleiding leren uw mensen alles wat ze moeten weten en kunnen om het verschil te kunnen maken in het geval van calamiteiten. Zo hoeft u zich niet druk te maken om de veiligheid binnen uw bedrijf en voldoet u aan de Arbowet.

U gaat op reis en neemt mee…

Wij zouden geen volwaardige BHV organisatie in Zaandam zijn als we u niet ook van alle benodigdheden zouden voorzien. Na het volgen van onze opleiding zijn wij het punt voor al uw benodigdheden, spullen en middelen met betrekking tot de BHV. Hierbij kunt u denken aan brandblussers en een goed gevulde EHBO-koffer. Deze EHBO-koffer kunt u jaarlijks laten omruilen door gebruik te maken van ons abonnement.

Meld u nu aan

Gaat veiligheid binnen uw bedrijf boven alles? Meld u dan aan voor één van onze BHV-opleidingen. U kunt elke dag vrijblijvend contact met ons opnemen of alvast een offerte aanvragen. Deze ontvangt u binnen 24 uur. Onze BHV organisatie in Zaandam staat klaar om u volledig van dienst te zijn!

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.