BHV organisatie Haarlem

Als u op zoek bent naar een BHV organisatie in Haarlem, dan bent u bij Hotan aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed opgeleide BHV’ers in uw organisatie te hebben en de juiste middelen tot uw beschikking te hebben. Daarom bieden wij BHV-opleidingen aan bedrijven aan en voorzien we vervolgens in alle benodigdheden.

Onze opleidingen

Aangezien een BHV’er het verschil kan maken tijdens een noodsituatie, is het belangrijk dat hij of zij volledig voorbereid is en de juiste vaardigheden bezit om bijvoorbeeld de hulpdiensten op te vangen en waar nodig het pand te ontruimen. Onze BHV organisatie in Haarlem biedt diverse opleidingen en trainingen aan op het gebied van veiligheid. Na de opleiding weet u zeker dat u kunt rekenen op uw BHV’ers. Bovendien voldoet uw organisatie zo ook aan de Arbowet, die stelt dat alle ondernemers met werknemers in dienst altijd een BHV’er aanwezig moeten hebben.

Helemaal voorbereid

Met de juiste vaardigheden, maar zonder de juiste middelen kunt u toch nog misgrijpen in een noodsituatie. Daarom voorziet onze BHV organisatie in Haarlem ook in alle benodigde middelen. Denkt u bijvoorbeeld aan een goed gevulde EHBO-koffer en functionerende brandblussers. Vanzelfsprekend voldoen alle spullen aan de laatste eisen. Bij ons kunt u terecht voor al deze middelen en wij bieden ook een abonnement op de EHBO-koffers aan. Door gebruik te maken van deze jaarlijkse omruilservice bent u altijd voorbereid in geval van nood.

Waar wacht u nog op?

Zoals u ziet bieden wij dus een complete service aan. Kiest u voor veiligheid in uw bedrijf? Neem dan contact met ons op! Onze BHV organisatie in Haarlem is altijd bereikbaar. U kunt rekenen op persoonlijk en professioneel contact. Zodra u aangeeft interesse te hebben, ontvangt u binnen 24 uur een offerte. Wij hebben concurrerende prijzen en landelijke dekking. Dus waar wacht u nog op? Mail, bel of vul het contactformulier op de website in. Tot snel!

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.