BHV organisatie Den Helder

Als u op zoek bent naar een BHV organisatie in Den Helder, dan bent u bij Hotan aan het juiste adres. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om goed opgeleide BHV’ers in uw organisatie te hebben en de juiste middelen tot uw beschikking te hebben. Daarom bieden wij BHV-opleidingen aan bedrijven aan en voorzien we vervolgens in alle benodigdheden.

Opleidingen voor veiligheid

De BHV’er maakt het verschil tijdens een calamiteit. Daarom is het belangrijk dat hij of zij goed voorbereid is en de gevraagde vaardigheden in huis heeft om juist te kunnen handelen. Om uw personeel bevoegd te maken biedt onze BHV organisatie in Den Helder verschillende opleidingen op het gebied van bedrijfshulpverlening aan. Alles voor veiligheid. En zo honoreert u ook de arbeidswet die stelt dat elke ondernemer met werknemers een BHV’er aanwezig moet hebben. De opleidingen worden allemaal gegeven door onze ervaren instructeurs.

Opleidingen voor bedrijven

Met het helpen binnen de bedrijfshulpverlening bieden wij meer aan dan alleen een EHBO-koffer. Om veiligheid op uw werkplek te kunnen garanderen, kan uw personeel bij onze BHV organisatie in Den Helder opleidingen volgen. Aangezien wij werken met goed opgeleide en ervaren instructeurs, kunt u rekenen op trainingen van goed niveau. Onze mensen komen allemaal uit de praktijk waardoor ze goed inzicht hebben in de verschillende situaties die zich kunnen voordoen. Hierdoor kunnen ze de BHV-opleiding laten aansluiten bij de situaties van uw bedrijf.

Schakel ons in

Wilt u met uw bedrijf onze BHV organisatie in Den Helder inschakelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij staan voor u klaar!

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.