BHV organisatie Beverwijk

Met onze BHV organisatie in Beverwijk weet u zeker dat u voldoet aan de Arbowet. De Arbowet omvat namelijk ook de veiligheid binnen bedrijven. Zo eist deze wet dat er bij alle ondernemers met personeel altijd een BHV’er aanwezig moet zijn.

De BHV’er heeft de verantwoordelijkheid voor het bieden van EHBO, brandbestrijding en, wanneer nodig, het begeleiden van een ontruiming. U wilt dus kunnen vertrouwen op uw BHV-personeel. Meldt uw bedrijf daarom aan voor een van onze opleidingen.

De volledige voorbereiding

Voorbereid zijn op een noodsituatie helpt bij het handelen in de situatie. Daarom biedt onze BHV organisatie in Beverwijk verschillende opleidingen op het gebied van veiligheid aan. In noodsituaties moet er snel, kalm en veilig gehandeld worden. Zo kan de BHV’er bijvoorbeeld voor de beslissing komen te staan of het pand ontruimd moet worden. Misschien moeten de hulpdiensten opgeroepen en ontvangen worden of kan de BHV’er het gevaar zelf wegnemen.

Om op dit alles voorbereid te zijn volgt uw personeel onze opleiding. U kunt kiezen uit een divers aanbod. Van de basis bedrijfshulpverlening tot een opleiding ‘Beheerder Brandmeldinstallatie’. Alle instructeurs van onze BHV organisatie in Beverwijk hebben veel ervaring, zij komen uit de praktijk en zijn goed opgeleid. Na het volgen van een opleiding kan uw bedrijf ook bij ons terecht voor alle benodigde spullen, welke vanzelfsprekend allemaal voldoen aan de meest recente eisen. Onze omruilservice voor de EHBO-koffer zorgt ervoor dat u in geval van nood nooit misgrijpt. Elk jaar komen wij langs om de oude koffer mee te nemen en een nieuwe, compleet gevulde EHBO-koffer, bij u achter te laten.

Schakel ons in

Wilt u met uw bedrijf onze BHV organisatie in Beverwijk inschakelen? Wij zijn 24/7 bereikbaar. Neem daarom vandaag nog vrijblijvend contact met ons op en vraag een offerte aan. Wij staan voor u klaar!

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.