BHV organisatie Amsterdam

Hotan is dé BHV organisatie in Amsterdam die u zoekt voor uw bedrijf. De bedrijfshulpverlener (BHV’er) heeft een belangrijke taak. Hij of zij is namelijk verantwoordelijk voor het begeleiden van een ontruiming, de EHBO en brandbestrijding. Om veiligheid binnen het bedrijf te garanderen zijn er daarom BHV’ers nodig. Naast dat er snel, veilig en kalm opgetreden moet worden in een crisissituatie, zijn er ook specifieke vaardigheden nodig. Deze vaardigheden kunt u leren tijdens onze opleidingen.

Opleidingen voor bedrijven

Wij bieden hulp op het gebied van BHV. Met de opleidingen voor bedrijven van onze BHV organisatie in Amsterdam, kunt u veiligheid op de werkplek te garanderen. En u kunt rekenen op kwaliteit, want wij werken met goed opgeleid en ervaren personeel. Alle instructeurs komen uit de praktijk, dus ze weten waar ze het over hebben en kunnen al uw vragen beantwoorden

Alles in één

Met onze BHV organisatie in Amsterdam heeft u alles wat u nodig heeft. Naast de opleiding voorzien wij namelijk in alle benodigdheden. Denk bijvoorbeeld aan brandblussers en EHBO-koffers. Wij doen de verkoop en het onderhoud van blusmiddelen en u kunt gebruik maken van onze omruilservice voor de EHBO-koffer. Deze komen we dan jaarlijks vervangen, zodat u nooit misgrijpt in het geval van nood. Natuurlijk voldoen al onze spullen aan de laatste eisen. Zo bieden wij dus echt de alles-in-een oplossing.

Neem contact op

Bij Hotan zijn wij 24/7 bereikbaar en u kunt altijd rekenen op persoonlijk en professioneel contact. Daarbij hebben wij een landelijke dekking, bieden we concurrerende prijzen en heeft u binnen 24 uur uw offerte. Wacht daarom niet langer, maar neem contact op met onze BHV organisatie in Amsterdam!

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.