BHV organisatie Amstelveen

Als u een BHV organisatie zoekt voor uw bedrijf bent u Hotan aan het juiste adres. De BHV’er binnen uw bedrijf is verantwoordelijk voor de begeleiding bij een ontruiming, het verlenen van EHBO en het organiseren van brandbestrijding. Een hele belangrijke taak dus!

Zij garanderen de veiligheid binnen het bedrijf. Dit doen ze door snel, veilig en kalm op te treden tijdens een crisissituatie, maar ze hebben ook bepaalde vaardigheden nodig. Daarvoor zijn onze opleidingen.

 

Opleidingen voor bedrijven

Met het helpen binnen de bedrijfshulpverlening bieden wij meer aan dan alleen een EHBO-koffer. Om veiligheid op uw werkplek te kunnen garanderen, kan uw personeel bij onze BHV organisatie in Amstelveen opleidingen volgen. Aangezien wij werken met goed opgeleide en ervaren instructeurs, kunt u rekenen op trainingen van goed niveau. Onze mensen komen allemaal uit de praktijk waardoor ze goed inzicht hebben in de verschillende situaties die zich kunnen voordoen. Hierdoor kunnen ze de BHV-opleiding laten aansluiten bij de situaties van uw bedrijf.

Alle benodigdheden

Naast de opleidingen voorziet onze BHV organisatie in Amstelveen u ook van alle benodigdheden. Zo heeft u goede en voldoende brandblussers nodig en een volledig gevulde EHBO-koffer. Wij bieden de verkoop en onderhoud van blusmiddelen aan. Al onze spullen voldoen aan de laatste eisen. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van ons abonnement voor een EHBO-koffer. Elk jaar komen we deze dan omruilen, zodat u er zeker van bent dat deze goed gevuld blijft.

Neem contact op

Om gebruik te maken van onze services kunt u contact met ons opnemen. Onze BHV organisatie in Amstelveen is 24/7 bereikbaar. Heeft u interesse in onze opleidingen? Vraag dan nu een offerte aan. Deze leveren wij u binnen 24 uur en u kunt rekenen op concurrerende prijzen. Laat vandaag nog van u horen!

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.