BHV organisatie Almere

Met de opleidingen van onze BHV organisatie in Almere voldoet u aan de Arbowet en kunt u voor de veiligheid binnen uw bedrijf vertrouwen op uw personeel. Het is niet voor niets dat de Arbowet eist dat ondernemers met personeel te allen tijde een BHV’er aanwezig moeten hebben. Hij of zij is namelijk verantwoordelijk voor de EHBO, brandbestrijding en het begeleiden van ontruiming. Meld u daarom aan voor onze opleidingen.

Voorbereid aan de slag

De opleidingen van onze BHV organisatie in Almere bereiden uw personeel voor op noodsituaties. Het is van belang dat in geval van nood er snel, veilig en kalm wordt opgetreden. De hulpdiensten moeten opgevangen worden en soms moet het pand tijdig ontruimd worden. In sommige gevallen zal een goed voorbereidde BHV’er het gevaar zelf weg kunnen nemen.

 

Wij bieden verschillende BHV-opleidingen aan. Denk aan de basis, een herhaalopleiding en een opleiding gericht op kinderrijke omgevingen. Onze BHV organisatie in Almere heeft goed opgeleide instructeurs in dienst met veel ervaring. De instructeurs komen uit de praktijk. U kunt dus rekenen op kwaliteit. Daarbij kunt u ook op ons rekenen voor alle benodigdheden.

 

Na het volgen van onze BHV opleiding leveren wij alle spullen die u nodig heeft. Uiteraard voldoen deze allemaal aan de laatste eisen. Voor uw EHBO-koffer kunt u een abonnement bij ons afsluiten. Met dit abonnement kunt u gebruik maken van onze omruilservice. Elk jaar komen wij langs om de oude EHBO-koffer mee te nemen en klikken we een nieuwe koffer bij u aan de muur. Zo bent u volledig voorbereid en grijpt u nooit mis in geval van nood.

Schakel ons in

Wilt u onze BHV organisatie in Almere inschakelen voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar. U kunt vrijblijvend contact opnemen en een offerte aanvragen voor uw bedrijf.

Hotan Veiligheidsdiensten - veiligheidspersoneel en training en opleiding en contact

Samenwerken met Hotan voor uw veiligheid

Wilt u weten wat Hotan voor uw onderneming kan betekenen op het gebied van veiligheid en BHV-opleidingen? Maak dan een vrijblijvende afspraak met een van onze coördinatoren. Dit kan door te bellen met: 075-7719173. Informatie over onze BHV-opleidingen kunt u ook aanvragen via: info@hotan.nl. Graag o.v.v. ‘BHV-opleidingen Utrecht’.